Training Assertiviteit & Communicatie

Hoe vaak gebeurt het niet dat we, goede bedoelingen ten spijt, onze werk-, familie- en vriendschapscontacten niet meer echt kunnen bereiken? Gesprekken lopen niet meer, begrip over en weer verdwijnt, verwijten stapelen zich op; helaas leidt dit niet zelden tot een tijdelijke of definitieve breuk van belangrijke relaties. Assertiviteit en Communicatie blijken vaak de belangrijkste knelpunten.

In onze training van 3 avonden krijg je de kans kennis te verwerven van assertiviteit, conflicten en communicatie. Daarnaast wordt er ook vooral geoefend met als doel is: helder en assertief zijn in je contact met anderen, zonder de verbinding met jezelf of anderen te verliezen. Verbindende communicatie kan veel opleveren in zowel jouw werk- als privé-relaties.

Via het Fan van Fit-programma van De Friesland Zorgverzekeraar krijg je 55,- korting en kost de training slechts € 105,-. Zie ook: De Friesland Zorgverzekeraar. De normale prijs van deze training bedraagt € 155,-. Verzekerden van De Friesland krijgen een korting van € 50,- door 50 Fan van Fit punten te verzilveren. Dit kortingsbedrag wordt verrekend op vertoon van de vouchercode.

Achtergrondinformatie

Tijdens de training ontvang je theorie over o.a. Geweldloze Communicatie van Dr. Marshall Rosenberg, Transactionele Analyse, Conflictstijlen en de grondbeginselen van Mediation. Trainer/coach Jan Naber volgde de afgelopen 20 jaar gerichte trainingen en heeft praktische ervaring met deze drie methodieken.

Verbinding in Communicatie is een krachtige en ondersteunende aanpak die zowel individueel, in tweetallen maar ook in groepen zoals teams kan worden aangeboden. De training heeft als doel:
– bewustzijn vergroten over de manier van communiceren met elkaar en met zichzelf
– de positieve effecten van assertiviteit en communicatie te stimuleren om met elkaar te communiceren op een manier dat ze elkaar (echt) ontmoeten,
– communicatieve vaardigheden aanreiken waardoor conflicten bespreekbaar worden.