Startdata 8-weekse training Mindfulness

wo. 30 oktober: Heerenveen
do. 31 oktober: Heerenveen

Waarom Mindfulness

Ieder mens wordt in het leven geconfronteerd met stress in zijn/haar werksituaties. Dit kan leiden tot spanning, onzekerheid, dreigend ziekzijn en zelfs burn-out. Hoeveel mensen lijden niet aan stress ten gevolge van spanning op het werk? Leren omgaan met de stressbronnen is voor velen een grote uitdaging. Naber Job Consult biedt deze Mindfulness training aan in samenwerking met andere specialisten en trainers waaronder www.yoga-sin.nl.

Voor wie is Mindfulness geschikt:

Door middel van oefeningen leer je effectiever met stress om te gaan en je mogelijkheden beter te benutten. Deze training geeft handvatten om spanningsvolle gebeurtenissen in het leven met open aandacht tegemoet te treden. Leven in plaats van geleefd worden. In deze training leer je te kiezen hoe je je leven vorm wilt geven.

Praktisch Een training Mindfulness (MBSR) is een groepstraining. Het programma bestaat uit 8 weken, met een wekelijkse sessie van 2,5 uur. De training heeft een zeer zorgvuldige opbouw. Op twee derde van de training is er een hele oefendag. De wekelijkse frequentie is lang genoeg om thuis echt met de oefeningen aan de slag te gaan. De lengte van acht weken is te overzien en lang genoeg om blijvend effect te sorteren.
Iedere bijeenkomst bestaat uit educatie (uitleg), beoefening en nabespreking. Deelnemers krijgen huiswerk mee. Het is de bedoeling dat je dagelijks oefent. De training wordt voorafgegaan door een individueel intakegesprek en met een individueel afrondingsgesprek.

Maandelijks starten wij met nieuwe trainingen. Bekijk ook onze agenda.
• De training duurt 8 weken met wekelijks 1 bijeenkomst van 2,5 uur + 1 hele oefendag
• Je ontvangt het Werkboek Mindfulness + audio-tracks + huiswerkopdrachten
• Voor- en nagesprek
• Mogelijkheid van, tussentijds, telefonisch consult

Kosten Mindfulness

8-weekse training € 375,– of € 275,– na aftrek van € 100,– korting via Fan van Fit van De Friesland.
Voor particulieren is deze prijs inclusief BTW. Bedrijven € 475,–exclusief btw.
Zie ook: De Friesland Zorgverzekeraar

Informatie info@naberjobconsult.nl Tel.: 06-53253708

Door wie:

Deze training wordt verzorgd door:
Gerda Eppinga en/of Jan Naber,
beide gecertificeerd Mindfulnesstrainers zie ook www.mindfulfriesland.nl